Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростите след смяна на съединител.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростите след смяна на съединител.

Някои сблъсквал ли се е с проблема да му изчезват примерно 1 и 2-ра скорост или както си карам да не мога да изключа от скорост? И интересното е че се оправят след като разходя лоста по всички скорости които влизат се появява тази която не иска да включи. Според мен най-вероятно при слагането на щангите на скоростния лост нещо или е разбутано или не е сегнато! Ако някой може да даде савет? По принцип ще им я занеса да си видят работата но бих искал и друго мнение. Такъв проблем преди да сменя съединителя не съм имал.
    Алфа Ромео 155 1.8 8V T.Spark 92г.

На мен ми се е случвало няколко пъти да се изтормозя, докато изключа 2-ра, а иначе с проблеми по вкарването на 1-ва си имам стандартно. Щангите при мен са супер разбити, лоста ми "обикаля" като на стара "Чавдарка". Така, че е възможно по щангите да са се наакали нещо.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
      Така, че е възможно по щангите да са се наакали нещо.
      или да са ги омотали и да не минават откъдето трябва, за да стигнат до скоростната кутия!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от SEVEN Покажи съобщение
        Някои сблъсквал ли се е с проблема да му изчезват примерно 1 и 2-ра скорост или както си карам да не мога да изключа от скорост? И интересното е че се оправят след като разходя лоста по всички скорости които влизат се появява тази която не иска да включи. Според мен най-вероятно при слагането на щангите на скоростния лост нещо или е разбутано или не е сегнато! Ако някой може да даде савет? По принцип ще им я занеса да си видят работата но бих искал и друго мнение. Такъв проблем преди да сменя съединителя не съм имал.
        Обери луфтовете на щангите или ги смени с нови /втори шанс/
        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
        X